Bilcenterdirekt 
Mån-fre 09:00-18:00  info@bilcenterdirekt.se
Lör-sön 10:00-16:00  Tel:0762700012

Ni kan alltid boka genom telefon och E-mail

skrota bilen miljövänligt

Vi samarbetar regelbundet med miljö och kvalitet. Det är viktigt för oss att få medarbetare och miljö att må bra. Därför strävar vi alltid efter att hitta ett arbetssätt som orsakar så lite skada som möjligt på miljön. Förutom återvinning och återanvändning strävar vi alltid efter att uppmärksamma miljön och kvaliteten.

Hämtning av bilar

Bilcenterdirekt hämtar din bil i  Stockholms, Uppsala, Väsmalands, Södermanlands och östermalands län. Vi ger dig en säker, smidig och gratis fordonstransport! När vi ställer in upphämtningstiden ser vi till att den passar alla parter. Om du inte kan delta i hämtningen försöker vi hitta en bra och flexibel lösning.

Registeringsbevis

För att skrota bilen på rätt sätt måste du ha registreringsbeviset (del 2) och identitetsbevis vid överlämningstillfället. Om du saknar registreringsbevis måste du beställa ett nytt från Transportstyrelsens webbplats. Vi kan hämta din bil även fast registreringsbeviset inte finns, du kan posta den. 

Kontakta oss

Om oss

Vi har många ställen runt om I landet, med dedikerade medarbetare för att uppfylla alla era behov. Kontakta oss för tidsbokning eller för ytterligare information om våra tjänster. Vi ser fram emot ditt samtal och önskar vara det självklara valet när du ska skrota bilen i bilcenterdirekt.